top of page

Ademcirkel & Delenwerk

ont•moet (Instagram Story)-2.png

Voor de vrouw die zichzelf durft aan te kijken

 

En durft te voelen: wat is er aanwezig in mij?

 

Niet om te veranderen of te fixen - er is immers niks kapot -

Maar om met haarzelf in te checken op een dieper niveau.

Zodat het gezien mag worden.

Ze zichzelf mag vasthouden.

Van waaruit balans zich vanzelf mag herstellen.

Landen, zakken, ankeren

In een diepere omhelzing met haarzelf.

En alles wat in haar leeft.

 

Dat is de energie van Ont-moet. <3

 

Hoe de middag eruit ziet:

We zullen middels delenwerk (voice dialogue) ontdekken welke delen er aanwezig zijn in een thema wat voor jou leeft. Door deze uit te zetten in een opstelling ontstaat er ruimte waarmee we van een afstandje kunnen kijken naar onszelf. In dit proces herstelt eventueel verstoorde balans zich natuurlijk en ontstaat er rust. Delenwerk geeft inzichtheid, helderheid en zelfcompassie.

 

Daarna volgt een verbonden ademsessie. De sessie duurt in totaal 1 uur en bestaat uit een actief deel, eindigend met een integratiefase.  Ademwerk is bijzonder krachtig en is elke keer een andere ervaring: van diepe ontspanning tot helende transformatie. Het helpt inzichten integreren tot op celniveau.

Na de ademsessie wordt afgesloten met een sharing.

We houden de groep klein zodat er ruimte voor persoonlijke aandacht is.

Een ruimte met een fijne groep vrouwen waar we 'moeten' mogen loslaten. Kom jezelf ont-moeten. Het wordt mooi! ♡

Wanneer: 20 augustus (vol) en 4 september (vol) 14.00-18.00

Investering: 77,- 

Locatie: Nieuwe Keizersgracht 58, Amsterdam

Over ons

MEES STEGEMAN

Unknown-2.jpeg

Met een passie voor body&mind practises, heeft Mees veel ervaring als breathwork therapeut en coach. En laat ze mensen op een toegankelijke manier kennis maken met de diepgang die adem en lichaams- gericht werk te bieden heeft. Met een achtergrond in Ademwerk, ACT therapie, Diëtetiek, en verdieping in psychologie, traumawerk, en innerlijk kind werk begeleidt ze op een integrale manier.

Altijd met uitgangspunt om meer vrijheid en zachtheid in leven en lichaam uit te nodigen. 

 

Ze houd enorm van muziek, dansen, mooie gesprekken, creatief zijn in de keuken, en verdiept zich graag in de cycli van het lichaam.

“Working with Mees was truly transformational. It helped me connect better to my breath and ultimately my body, it unearthed emotions and feelings that needed to be looked at and integrated and it helped me conduct changes in my life. Mees listens attentively to what you need and she is very intuitive in the guidance she provides as a coach, showing always a lot of care. Totally recommend it!”

DELIA NIKITOVA

Unknown-1.jpeg

Delia is alignment coach en begeleider in innerlijk delenwerk en zelfonderzoek. Ze brengt voice dialogue, holistische therapie en geweldloze communicatie samen om in liefdevolle verbinding te komen met onszelf en onze waarheid. Oordeelloosheid, kwetsbaarheid en echtheid zijn kernwoorden in hoe zij ruimte houdt om tot je eigen-wijsheid te komen. Ze begon haar helingsreis in haar studententijd in 2015 en ondersteunt sinds 2020 individuen en groepen in hun reis.

 

In het dagelijks leven laadt Delia op van verbindende gesprekken, plantaardig eten en zwemmen of avonturieren in de stadse natuur van Amsterdam.

“Delia’s pure presence, her inner and outer guidance, in my eyes, makes her one of the best facilitators I know, a true catalyst for deep healing. Delia leads in authenticity, in self empowerment, in balancing structure and spontaneity, she leads by Being. In her sessions, I feel safe to explore and express myself, and I feel fully supported and seen, bringing me back into alignment with me.”

bottom of page