top of page
D70_6326_edited_edited.jpg

over mij

In het kort

 • Vrouw

 • Geboren in 1996

 • Opgegroeid in Amsterdam en omgeving, met roots in Bulgarije

 • Cancer sun, Aquarius moon, Scorpio rising

 • Enneagram type 2

 • Wekt hiernaast locatie-onafhankelijk als virtual assistant (VA)

 • Voormalig: trainer, hoofd interne opleiding en oprichter team diversiteit & inclusie in een thuiszorg organisatie

 • Bachelor of science in Health & Life sciences (2018)

 • Gecertificeerd Holistisch Therapeut (2019-21, ZoMa)

 • Gecertificeerd Holistisch Coach (2020-21, de Upstarter)

 • Diverse bijscholing en cursussen waaronder Non-Violent Communication (Connecting2life)

 • Passie voor persoonlijke groei, intimiteit, inclusiviteit, gezondheid, psychologie, holisme, duurzaamheid, spiritualiteit, (neuro)biologie, reizen, de natuur, minimalisme, lezen/leren, en erop los filosoferen over levensvragen

 • (Plantaardige) foodie ♡

 • En van alles wat niet in een lijstje samen te vatten valt, en je vooral zelf mag ontdekken :)​

D70_6365_edited.jpg

Mijn journey

Vergelijken met anderen, perfectionisme, angst om te falen, lage eigenwaarde, familiewonden, ontregeld innerlijk kompas, people-pleasing… Ik ken ze.

 

Voor het begin van mijn helingsreis in 2015 kan ik niet met volle overtuiging zeggen dat ik leefde. Veel vaker werd ik geleefd. Geleefd door deze en andere verhalen die zich zonder pardon afspeelden in mijn hoofd en systeem. Veel van deze verhalen kwamen tot uiting in het thema en gedrag van aanpassen. Een eigenschap die zowel mijn grootste krachtbron als zwaarste pijnpunt is.

 

Niet alleen is dit een bekend thema in de ervaring van vrouw zijn, voor mij gaat het ook terug naar mijn kindzijn. Als peuter van twee verhuisden we vanuit Bulgarije naar Nederland. Best impactvol voor een kindje die net de eerste stappen zet in de sociale wereld buiten het gezin. Aanpassen was mijn strategie om in verbinding te komen met de wereld om mij heen. Met mijn natuurlijke gevoeligheid kon ik feilloos aanvoelen wat er nodig was en dat bracht ik dan.

 

In mijn school en studententijd, inmiddels mijn leven lang ervaren in het leven vanuit mijn People Pleaser, wist ik niet meer te onderscheiden wie IK was en wie er van mij verwacht werd dat ik was. Dus ik werd wie ik dacht te moeten zijn, en verloor de verbinding met wie ik werkelijk was. Dat kostte me mijn zelfvertrouwen en integriteit. Tot ik niet meer zo verder kon.

 

Aan het begin mijn studententijd in 2015 kwam een keerpunt. Na een relatiebreuk, en wat voelde als een verlies van mijn identiteit, mocht ik mezelf van de grond opbouwen. Ik werd uitgenodigd om voor het eerst bewust achter het stuur van mijn leven te staan.

 

Ik leerde over zelfvoorzienend en duurzaam leven, overwoog opnieuw al mijn onbewuste gedrag (ik stopte bijv. met dierlijke producten eten), ontdekte meditatie en spiritualiteit, en bewandelde de weg van zelf-ont-wikkeling: het liefdevol loswikkelen van de laagjes rondom wie ik ben in de kern.

 

Na nog wat diepte- en keerpunten in de daaropvolgende jaren ben ik gaan werken met coaches en mentoren. Ik verdiepte me o.a. in boeddhisme, taoisme, filosofie, (bio)psychologie, manifestatie, reiki, lichaamsbewustzijn, tantra, verbindende communicatie en delenwerk. En ik werd keer op keer wakker voor de schoonheid van mijn eigen-wijsheid. 

En mijn leefde volgde. Alles. keerde. om. Leiderschap nemen over mijn leven begon weerspiegeld te worden in mijn dagelijkse leven. Ik begon te werken als trainer (de eerste droombaan die ik manifesteerde), kwam terecht in leiderschapsposities en belandde in diepgaande romantische en soulfamily relaties. En vooral - ik leerde m’n binnenwereld veerkrachtig en compassievol te navigeren in lijn met MIJN waarheid. 

 

Ergens in dat proces viel eindelijk het kwartje. Na in m’n vroege jeugd al tot ‘therapeut’ te zijn omgedoopt door vrienden, besefte ik me: dit heb ik hier te doen. Spaceholden voor anderen om hun waarheid te voelen en ervoor te gaan staan. En zo ontstond Align-D.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een stukje van mijn story te lezen. Wie weet tot gauw ♡

With love, D.

bottom of page